Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

ÇOkay az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, modern-day bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. 3 yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan prefabrik ev fiyatları haline gelir.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

SoğBritish isles yalıtımı kadar sıcak yalıtımı da önemlidir. Her bölge prefabrik ev fiyatları için ayrı prefabrik ev modelleri izolasyon malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve ses yalıtımında betonarme evlerden daha verimlidir.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının prefabrik ev modelleri merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Geleneksel kaynak uygulamalarının tamamıyla geride bırakıldığı prefabrik villa demonte üretimli cıvata somun birleşimli sistemle üretiliyor. Tasarımdaki ayrıntılar çelik işleme hattında aynı programda çalışan sistemin verdiği avantajla birebir prefabrik ev detayda alınabiliyor.

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Report this wiki page